magyar | english

Nyílt Napjaink

2022. JANUÁR 10-13.
9.00-16.00

Kedves Érdeklődő!

Számunkra fontos, hogy az egészségügyi pályákat interaktívan, élményközpontúan bemutatva, reális és élhető pályaívet és jövőképet mutassunk be a pályaválasztóknak – Neked!

Rendezvényeinken szeretettel várunk mini előadásokkal, magas hűségű szimulációs eszközbemutatókkal, interaktív szakbemutatókkal melyeken keresztül megismerheted az egészség- és sporttudományi képzéseket.

Felhívjuk minden kedves Érdeklődő figyelmét, hogy a nyílt napjainkon KIZÁRÓLAG VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL lehetséges a részvétel!

A nyílt nappal kapcsolatos információkat folyamatosan frissítjük weboldalunkon és információkat közlünk a járványügyi szabályok változása esetén a Facebook oldalunkon is!

Fontos számunkra a személyes találkozás Veled, de ha a járványügyi intézkedések szigorodnak, akkor a virtuális térbe helyezzük át rendezvényeinket.

Ha kérdésed van vagy bővebb információt szeretnél akkor írj nekünk az Pécs osszekoto@etk.pte.hu; Kaposvár titkarsag.kaposvar@etk.pte.hu; Zalaegerszeg ptezegetk@etk.pte.hu; Szombathely titkarsag.szombathely@etk.pte.hu címre!
 

Időpontok:

2022. JANUÁR 10. ZALAEGERSZEG
2022. JANUÁR 12. KAPOSVÁR
2022. JANUÁR 13. SZOMBATHELY
2022. JANUÁR 11. PÉCS 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE!