magyar | english

Koronavírus helyzet információs oldal

2020. MÁRCIUS 20. Hírek Kari hírek

Tisztelt Munkatársaink, Hallgatóink! Kedves #ETKcsalád!

 

A koronavírus miatti veszélyhelyzethez történő alkalmazkodás érdekében karunk legtöbb munkatársa vonatkozásában 2020. március 17-étől március 27-éig terjedő időszakra home office munkavégzés elrendelésére került sor, a hallgatók 2020. március 12-étől pedig nem léphetnek be az egyetem épületeibe. Az intézkedés célja, hogy elősegíthessük a családok megbirkózását a koronavírus járvány terjedése általi kihívásokkal, valamint csökkentsük a munkatársaink és hallgatóink kontaminációjának veszélyét.


A Koronavírus járvánnyal kapcsolatos kari/egyetemi és kormányzati intézkedésekről összefoglaló oldalt készítettünk, így egy helyen tekinthetőek meg a fontos információk. Bízunk benne, hogy ezzel is segíthetjük az Önök tájékozódását.

 

Az oldal megtekintéséhez kérem kattintson ide.

 

Jelen helyzetben fontosnak tartjuk, hogy mindannyian rugalmasan, tudásunkat és szorgalmunkat a lehető legnagyobb mértékben kamatoztatva tegyünk meg mindent közös ügyünk, a vírus terjedésének lassítása érdekében és nem utolsó sorban egymásért! Hiszünk benne, hogy az összefogás erejével, közösen átlendülhetünk a kihívásokon.

 

Tisztelettel:
PTE ETK