magyar | english

Kutatók Éjszakája 2018

2018. SZEPTEMBER 12. Hírek Kari hírek

A Kutatók Éjszakája program az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés fontosságát. Célja, hogy vonzóvá tegye a kutatói életpályát. A programokon korosztálytól függetlenül mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.


 

REGISZTRÁCIÓS PROBLÉMÁK

 

Kedves Érdeklődők!

Az elmúlt napokban súlyos problémákkal szembesültünk a Kutatók Éjszakája központi weboldal regisztrációs és admin felületével kapcsolatosan. A probléma országos, az oldal (szerver) nem képes kezelni a nagy mennyiségű adatot és felhasználót. Az oldal fejlesztői nem tudnak megoldást a problémákra, így nekünk kellett áthidaló alternatívát találni, mely a következő: a kutatokejszakaja.hu oldalról az eseményt eltávolítottuk és bővített google form segítségével elindítottuk a regisztrációt. Az alábbi linkeken lehet regisztrálni programjainkra (aki már korábban regisztrált a kutatokejszakaja,hu oldalon, annak e-mailes értesítést küldünk, hogy megerősítésük a regisztrációját (levél 2018.09.19.-én 12 óra előtt érkezik).

A növényi alapú étrend, és ami mögötte van (17 óra; Pécs, Rét u. 4. D1 terem)

https://goo.gl/forms/XOLoNaLgYBUaghPk2

 

További programok új regisztrációs felületét folyamatosan hozzuk létre és publikáljuk itt, illetve a facebook események között!

 

Köszönjük a megértést!

 

Célunk, hogy közelebbi bepillantást tudjunk nyújtani karunkon oktatott tudományterületek gyakorlati alkalmazhatóságába, feltárva az érdekességeket, hogy a fiatalok kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Kutatók Éjszakája – Pécs

FB: https://www.facebook.com/events/2089375391390608/

 

Kutatók Éjszakája – Szombathely

FB: https://www.facebook.com/events/679780965708358/

 

Kutatók Éjszakája – Kaposvár

FB: https://www.facebook.com/events/230957061019973/

 

Kutatók Éjszakája – Zalaegerszeg

FB: https://www.facebook.com/events/1369149256553613/

 

A regisztráció köteles programokra történő jelentkezés, valamint a  további programok megtekinthetőek:

http://kutatokejszakaja.hu/