magyar | english

MOB Akadémia – rekis hallgatói siker

2022. ÁPRILIS 25. Hírek Kari hírek

A MOB Esélyegyenlőségi Bizottsága által életre hívott Fiatal Sportvezetők Akadémiája programra bekerült karunk rekreációszervező szakos hallgatója Tobak Zsófia!


A program során mélyebb betekintést nyernek a résztvevők a szervezeti erőforrásokba, a különböző személyiségtípusokba, vezetési stílusokba, tanulhatnak a vezetői motivációról és kommunikációról, konfliktuskezelési stratégiákról, továbbá teljesítményértékelésről és érzelmi intelligenciáról is.

A projekt célja, hogy minden résztvevő egy olyan kész projektötlettel álljon elő a végén, amely hasznos lehet a hazai sportágak, vagy szabadidősport számára, miközben lehetőséget teremt a kapcsolatépítésre, saját ötleteik kidolgozására, illetve azok esetleges megvalósítására is.

Az esemény május 6-án fogadással zárul, ahol meghívott vendégként szerepelnek a különböző sportszövetségek és sportszervezetek képviselői, valamint a legjobb projektötletek is bemutatásra kerülnek a jelenlévők előtt, melynek köszönhetően a szervezetek delegáltjai és a fiatal vezetők egymásra találhatnak egy közös cél megoldása érdekében.