magyar | english

Népegészségügyi MSC szakirányválasztás

2016. NOVEMBER 4. Hírek Kari hírek

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán a szakirányválasztási eljárás 2016. november 7. 12:00 órától 2016. november 13. 23:59 óráig tart.


Tisztelt Hallgatónk!

Tájékoztatásul közlöm, hogy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán a szakirányválasztási eljárás

2016. november 7. 12:00 órától 2016. november 13. 23:59 óráig tart.

A szakirányválasztási eljárásban minden arra jogosult hallgató köteles részt venni.
A szakirányválasztási eljárás során a hallgatónak meg kell határoznia az adott alapképzési szakon valamennyi szakirány közül, hogy milyen rangsort kíván kialakítani.

A szakirányválasztásban az alábbi mesterképzési szak hallgatói érintettek:
. népegészségügyi mesterképzési szak levelező munkarend (NEPMLM) Az eljárás során a szakirányválasztási felületen (https://szakiranyvalasztas.etk.pte.hu) hajthatja végre a rangsorolást. A felületre Neptunos felhasználói nevével és jelszavával tud belépni.

A szakirányválasztási eljárásban való részvétel a felületről generált, kinyomtatott, aláírt és a Tanulmányi Osztály részére beküldött nyilatkozattal válik érvényessé.
Felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben a nyilatkozata legkésőbb 2016. november 17-ig a kari Tanulmányi Osztály (7621 Pécs, Szepesy u. 1.) részére nem érkezik be, a szakirányválasztási eljárásban való részvétele érvényét veszti.

A rangsor felállításának megkönnyítéséhez a szakirányválasztási eljárásban figyelembe vett tantárgyak listáját a jelen szakirányválasztási felhíváshoz csatolt táblázat tartalmazza: itt.

Továbbá felhívom szíves figyelmüket, hogy a Kar az adott szakirányt minimálisan 15, a szakirányt választó és a szakirányválasztási eljárásban meghatározott követelményeket teljesítő hallgató megléte esetében indítja el. A minimális indítási létszámtól a Kar egyedi döntéssel a kari kapacitások figyelembevételével eltérhet.

A szakirányválasztási eljárás során felmerülő problémáit a neptun@etk.pte.hu email címre jelezheti.
Közreműködésüket előzetesen is megköszönve,


tisztelettel:

Pécs, 2016. november 4.

Dr. Ács Pongrác
oktatási dékánhelyettes