magyar | english

Oklevélátadó Ünnepség - Pécs HELYSZÍNVÁLTOZÁS!

2018. MÁJUS 22. Hírek Kari hírek

Oklevélátadó Ünnepség - Pécs, EXPO Center, Zsolnay terem

2018. július 6. péntek 10 óra


 

Tekintettel a péntekre várható időjárásra ezúton tájékoztatjuk, hogy az avatottak és a vendégek biztonsága és kényelme érdekében az Oklevélátadó Ünnepség átszervezésre kerül. Az új helyszín: a pécsi EXPO Center (Pécs, Megyeri út 72.) Zsolnay terem.

A programkezdés változatlan: 10 óra.

 

A jelöltek részére fontos tudnivalók:

A rendezvény gördülékeny lebonyolítása érdekében kérjük, hogy a Pécsett és a Kaposvári Képzési Központban végzett hallgatók 8.00-8.30 óra között, míg a Szombathelyi és Zalaegerszegi Képzési Központban végzett hallgatók 8.30-9.00 óra között az EXPO Center Littke termében (főfolyosó közepéről nyílik a terem, ki lesz táblázva) szíveskedjenek átvenni a talárt, illetve az avatással kapcsolatos adminisztratív teendőket szíveskedjenek itt elvégezni (Europass oklevélmelléklet átvétele, oklevélátadó könyv aláírása, stb.).

 

Kérjük valamennyi jelölt pontos megjelenését!

 

A beléptetésről:

A helyi adottságok miatt avatottanként max. 2 fő vendég részére tudunk ülőhelyet biztosítani a Zsolnay teremben, ahol az avatási ceremónia zajlik. A talár átvételekor minden jelölt részére a TO munkatársai átadják a belépésre jogosító 2 db jegyet, melyet a Zsolnay terembe történő első belépéskor át kell adni a segítőknek, akik a vendégek karjára karszalagot tesznek, a továbbiakban csak ezzel lehet majd a terembe bemenni. Az avatottak részére karszalag nem kerül átadásra, őket a talárral „azonosítják” a biztonsági szolgálat munkatársai.

 

Az Expo Center Angster termébe 3x5 m-es ledfal kerül elhelyezésre, melyen a Zsolnay teremben zajló események követhetőek lesznek (UNIV TV 3 db kamerával rögzíti és közvetíti az eseményt, a felvételt az avatottak részére elérhetővé tesszük a rendezvényt követően). A teremben 600 fő részére ülőhely, valamint állóhelyek kerülnek kialakításra.

A jelöltek részére a az EXPO Center Zsolnay termében 9.15 órától főpróbát tartunk, melyen kérjük a pontos megjelenést! A főpróbán meg nem jelenő jelölt részére – szervezési okokból – nem tudjuk az ünnepség keretén belül átadni az oklevelét! Megértésüket köszönjük!

 

Dress code: Az ünnepségen alkalomhoz illő ruházat viselése kötelező; hölgyeknek: kosztüm elől-hátul zárt alkalmi cipővel, uraknak: sötét öltöny, nyakkendő, fűzős sötét félcipő. Az alkalmi öltözet viselése a talár alatt is elvárt. Az időjárástól függően a zakó viselésétől el lehet tekinteni, melynek lehetőségéről a rendezvény napján adnak tájékoztatást a szervezők). A ruházattal és a jelöltek számára előírt fehér kesztyűvel kapcsolatos tájékoztató elérhető ide kattintva.

 

Az ünnepség alatt hivatásos fotós készít felvételeket az avatottakról, melyeket a diplomafoto.hu weboldalon lehet megtekinteni/megrendelni (elektronikus és papír alapú verzióban egyaránt). A képek elkészültéről e-mailen kapnak tájékoztatást az avatottak. Az e-mail cím kiadásához szükséges nyilatkozatot kérjük, szíveskedjenek a talár átvételekor aláírni.

 

A rendezvény után kérjük, szíveskedjenek a talárt és tartozékait az EXPO Center Littke termében leadni.

 

A rendezvény zavartalan és biztonságos lebonyolítása érdekében szeretnénk az alábbi hasznos tudnivalókat szíves figyelmükbe ajánlani:

  • A személygépkocsival érkező vendégeink számára a megközelíthetőségről, és a parkolási lehetőségről a mellékelt térképek, és menetrendek adnak tájékoztatást. A Pécs Pláza parkolójában 840 db, az EXPO Center parkolójában pedig 350 db személygépkocsinak van lehetősége ingyen parkolni.
  • A parkolásról bővebb információ (díjszabás, hasznos tudnivalók) itt
  • A rendezvény tömegközlekedéssel történő megközelítéséről tájékoztató letölthető itt
  • Tájékoztatjuk Önöket, hogy a kar Sürgősségi Ellátási és Egészségpedagógiai Intézete szervezésében, az Országos Mentőszolgálat közreműködésével a rendezvény helyszínén elsősegélynyújtó járőr egységek adnak szolgálatot
  • Rosszullét esetén kérjük, forduljanak az elsősegélynyújtó járőr egységekhez, a szervezőkhöz, vagy közvetlenül a helyszínen található OMSZ esetkocsihoz
  • Mosdók az EXPO Center déli folyosóján több ponton találhatóak
  • Felhívjuk a figyelmet, hogy fotózásra csak a szervezők által engedélyezett helyekről van lehetőség
  • A rendezvény biztonsága érdekében a helyszínen kijelölt menekülési útvonalakat kérjük szabadon hagyni, valamint kérjük a szervezők általi utasítások maradéktalan betartását! Probléma, kérdés, észrevétel esetén hozzájuk lehet fordulni segítségért
  • Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a táblával jelölt vészkijáratok, CSAK ÉS KIZÁRÓLAG VÉSZHELYZET ESETÉN használhatóak!!! Az EXPO Center udvarán nem tartózkodhat vendég!