magyar | english

Prof. Dr. Betlehem József „MESZK-ért” díj kitüntetésben részesült

2016. DECEMBER 21. Hírek Kari hírek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara rendkívül nagy hangsúlyt fektet arra, hogy elismerje az egészségügyben tevékenykedő kollégák legjobbjait.


Mindannyiunk érdeke, hogy hazánkban elegendő egészségügyi szakdolgozó legyen, vonzó legyen a pálya, növeljük a szakma presztízsét. Ennek érdekében a 2016 decemberében rendezett Díjátadó Gála keretében összesen 5 féle díj került átadásra.

„MESZK-ért” díj kitüntetést hozott létre azon tisztségviselői, ügyintéző szervei nem tisztségviselő tagjai, képviseleti szervei tagjai munkájának elismerésére, akik emberi magatartásukkal, szakmai elkötelezettségükkel példaképül állíthatók, valamint társadalmi érdekérvényesítő tevékenységükkel, helytállásukkal méltán vívták ki kollégáik és a társadalom elismerését, és ezzel növelték a MESZK presztízsét.

Karunk dékánja Prof. Dr. Betlehem József egyetemi tanár „MESZK-ért” díjban részesült, mely díj odaítélésével az Országos Elnökség a kamaráért és a szakdolgozói társadalomért az elmúlt 12 évben végzett kismagasló munkáját ismeri el.

Szívből gratulálunk!

További díjak, díjazottak.