magyar | english

Tanévhosszabbítás

2020. DECEMBER 1. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatónk!

 

Tájékoztatom Önt, hogy a koronavírus miatti járványügyi helyzet fokozódása, valamint az ellene folytatott küzdelembe való hallgatói egészségügyi önkéntesi és kirendelés keretei között végzett munkavégzési tevékenység fokozódása érdekében Karunk nevében Prof. Dr. Ács Pongrác dékáni feladatokat ellátó dékánhelyettes kezdeményezte a tanév időbeosztásának módosítását, melyet Prof. Dr. Miseta Attila, a PTE rektora elfogadott.


A 2020/2021. tanév I. félév vizsgaidőszaka 2021. január 29-ig került meghosszabbításra, továbbá egyes demonstrációs termi-, valamint területi gyakorlatok – az intézettel egyeztetett módon – a vizsgaidőszak végéig, azaz 2020. január 29-ig teljesíthetőek annak érdekében, hogy az adott gyakorlati tárgy teljesítésére még a 2020/2021. tanév I. félévében legyen lehetőségük, és ne terhelje a következő szemeszterüket.

Mindezen intézkedések azt szolgálják, hogy segítséget nyújthassunk tanulmányaik teljesítéséhez ezekben az embert próbáló időkben, és támogatni tudjuk mindazon önként vállalt, illetve a veszélyhelyzet által kikényszerített egészségügyi tevékenységet, melyet mindannyiunk érdekében nagy felelősséggel végeznek.

 

2020/2021. tanév részletes időbeosztása

 

Mindennapi munkájához jó egészséget, és tanulmányainak sikeres teljesítéséhez sok sikert kívánva,

Tisztelettel,

Dr. ÁGOSTON István
dékáni megbízott