magyar | english

Ünnepek körüli munkarend

2018. MÁRCIUS 8. Hírek Kari hírek

Tisztelt Kollégák!

 

Március-április hónapok ünnepei miatt a munkarend az alábbiak szerint alakul:

 

2018. március 15-ei munkaszüneti nap miatt 2018. március 16. (péntek) pihenőnapnak, 2018. március 10. (szombat) munkanapnak minősül.

A kar vezetőségének döntése értelmében 2018. március 10-én (szombaton) Pécsett és a képzési központokban is az adminisztratív kollégák esetében a munkaidő 12.00 óráig tart (amennyiben az az oktatást és a zárthelyi dolgozatok zavartalan lebonyolítását hátrányosan nem befolyásolja), az ezt követő időszakra a jelenléti ívben az IT (igazolt távollét) bejegyzést kérjük feltüntetni. A portaszolgálat a kar pécsi „A” épületében 18 óráig, a „C”, valamint „D” épületeiben 14 óráig üzemel.

2018. március 30. Nagypéntek, valamint 2018. április 2. Húsvéthétfő ünnepnap.

A kar vezetőségének döntése értelmében 2018. március 29-én (csütörtökön) Pécsett és a képzési központokban is az adminisztratív kollégák esetében a munkaidő 14.00 óráig tart (amennyiben az az oktatást és a zárthelyi dolgozatok zavartalan lebonyolítását hátrányosan nem befolyásolja), az ezt követő időszakra a jelenléti ívben az IT (igazolt távollét) bejegyzést kérjük feltüntetni. A portaszolgálat a kar pécsi „A”, „C”, valamint „D” épületeiben 19 óráig üzemel.

A takarító és portaszolgálatot teljesítő kollégák a munkavégzési rendjükről érdeklődjenek a munkahelyi vezetőiknél.

 

Tisztelettel:

SZARKA Evelin
dékáni hivatalvezető