magyar | english

XV. Pécsi Sürgősségi Napok - KONFERENCIA LEMONDÁSA

2020. SZEPTEMBER 4. Hírek Kari hírek

Tisztelt Konferencia Résztvevőnk!

 

A COVID-19 járvány újabb hulláma elérte országunkat és régiónkat, ami az esetszámok napi emelkedésében látható. A Pécsi Sürgősségi Napok rendezvényének látogatói köre azon képzésben résztvevő és gyakorló egészségügyi szakembereket, valamint kritikus helyzetben dolgozó kollégáinkat teszi ki, akik eddig is és a jövőben is az új típusú koronavírus járvány elleni védekezés frontvonalában dolgoznak.

A kollégáink, betegeink, családtagjaink és a magunk védelme érdekében a kialakult járványügyi helyzetben, valamint a meghozott kormányzati korlátozó intézkedésekre figyelemmel a konferenciaszervezők nevében azt a felelőségteljes döntést kellett meghoznunk, hogy

a 15. Pécsi Sürgősségi Napok rendezvényt a jövő évre el kell halasztanunk.

Az eddig befizetett jelentkezési és szolgáltatási díjakat a jövő évi rendezvényre jóváírjuk, vagy írásban jelzett igény esetén visszautaljuk.

Nehéz szívvel hoztuk meg ezen döntésünket, hisz töretlenül 15 éve igazi szakmai műhelyként is működve biztosítottuk a szakmán belüli személyes találkozás és továbbképzés lehetőségét hazai és külföldi jeles szakemberek bevonásával, ugyanakkor bízunk abban, hogy ezzel valamennyiünk egészségét is szolgáljuk.

 

Szíves megértésüket megköszönve, üdvözlettel:

 

Prof. dr. Betlehem József