magyar | english

Erasmus+ pályázat adminisztratív munkatársak számára

2017. MÁJUS 17. Hírek Pályázatok

Kedves Kollégák,

 

a mai nappal kiírásra került az Erasmus+ személyzeti mobilitási pályázat. Jelen levélben a pályázattal kapcsolatos tudnivalókat foglaljuk össze. Kérjük, hogy a teljes körű tájékozódás érdekében olvassák el a pályázati kiírást.


A legfontosabb információk:

  • Pályázási időszak: 2017. május 12. – június 7. 12.00
  • Megvalósítási (utazási) időszak: 2017. július 15. – december 15.
  • Pályázás menete: A pályázás mostantól a Neptun tanulmányi rendszer felületén zajlik, ami jelentős adminisztratív könnyebbséget jelent mindkét fél számára. A sikeres pályázás érdekében külön kitöltési útmutatót készítettünk ehhez.

 

Kötelező dokumentumok:

  • A Neptun felületén kitöltött és leadott pályázati űrlap kinyomtatott, munkahelyi felettes által aláírt formában postán eljuttatva Németh Judit intézményi koordinátorhoz legkésőbb június 7. 12.00-ig, valamint a munkaterv, a nyelvtudást igazoló dokumentumok, valamint a fogadólevél feltöltve a Neptunban a pályázathoz (lásd kitöltési útmutató).

 

A pályázattal kapcsolatos minden dokumentációt (felhívás, munkaterv minta, űrlap és kitöltési útmutató) itt tudnak elérni: http://erasmus.pte.hu/hu/content/palyazati-felhivas-erasmus-szemelyzeti-kepzesre

 

A pályázattal kapcsolatos kérdésekben forduljanak bizalommal Németh Judit intézményi Erasmus+ koordinátorhoz a nemeth.judit@pte.hu e-mail címen vagy a 12411-es melléken.