magyar | english

Országos videó pályázatot hirdet a Magyar Államkincstár

2018. OKTÓBER 10. Hírek Pályázatok

A pénzügyi tudatosság fejlesztése érdekében videópályázatot hirdet a Magyar Államkincstár MesterVideó címmel. A program célja, hogy a Kincstár felmérje: mit gondolnak a diákok a megtakarításokról, az állampapírokról, valamint milyen pénzügyi ismeretekkel rendelkeznek.


Maximum két perc hosszúságú élő (egy vagy többszereplős) videók készítését várjuk a pályázóktól, amelyet a www.mestervideo-palyazat.hu honlapra tölthetnek fel.

 

A MesterVideó elnevezésű pályázatra az alább felsorolt korosztályban és témakörben várjuk a videókat.

 

Általános iskolások, felső tagozatos tanulók (5-8. osztály)

Téma: A megtakarítás! Mondd meg a tuti spórolós tippet! Egyáltalán létezik ilyen? Játszik még a malacpersely? Szavalj, énekelj, rappelj vagy egyszerűen csak mondd el, hogy mit jelent számodra a takarékoskodás!

 

Középiskolások (9-12. osztály)

 Téma: Szerinted miért fontos, hogy a pénzügyekben otthon légy? Hogyan lehetne diáktársaid körében is népszerűvé tenni a pénzügyi jártasságot?

 

Felsőoktatási hallgatók (nappali tagozatos egyetemisták, főiskolások)

Téma: Ha lenne megtakarított pénzed, akkor állampapírt vennél-e? Hogyan ösztönöznéd az állampapír-vásárlást barátaid körében?

 

Nyeremények:

1. helyezett: Üdülési utalvány vagy élményutalvány – 150 000 Ft

2. helyezett: Üdülési utalvány vagy élményutalvány – 100 000 Ft

3. helyezett: Műszaki vásárlási utalvány vagy élményutalvány – 50 000 Ft

 

Bővebb információ a videó pályázat részleteiről a pályázat honlapján – a www.mestervideo-palyazat.hu honlapon – olvasható.

Nevezési határidő: 2018. november 15.