magyar | english

Kimagasló versenyeredményeket érnek el a PTE SZESZI diákjai

2024. MÁJUS 2. Hírek Kari hírek

CSECSEMŐ- ÉS KISDEDGONDOZÁSI VERSENY

Immár huszonnyolcadik alkalommal rendezi meg a Magyar Vöröskereszt az Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyt - a felmenő rendszerű vármegyei megmérettetésre április 26-án, pénteken Siklóson került sor, 10 órai kezdettel a város könyvtárában. A Magyar Vöröskereszt kiemelt értéknek tekinti a védelmet, a biztonságot, az összekötő és megbocsátó, a szeretet nyújtó családot. Fontosnak tartja a fiatalok családi életre való felkészítésének segítését. Ennek érdekében rendezik meg minden évben az Országos Csecsemő- és Kisdedgondozási Versenyt.

A Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola 3 tanulója, Buczku Mercédesz, Lovász Renáta és Szegedi Szandra 1. helyezést értek el, így továbbjutottak az országos versenyre, amelyet Pécsett rendeznek meg 2024. május 31-én.



Szívből gratulálunk az eredményhez és szurkolunk az országos versenyen!

 

BARANYA VÁRMEGYEI DIÁKOLIMPIA - LABDARÚGÁS 

2024. 04. 23-án kedden rendezték a Baranya Vármegyei Diákolimpia, Lány Labdarúgás döntőjét Pécsett, az Id. Dárdai Pál Labdarúgó Edzőközpontban. A versenyen Pécsi Tudományegyetem Szociális és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskola lánycsapata sikeresen képviseltette magát. A lányok néhol küzdelmes, másutt tetszetős játékkal a torna 1. helyezését szerezték meg, mellyel kvalifikálták magukat a májusi Zalaegerszegen megrendezendő országos döntőre. A tanulóknak ezúton is gratulálunk és sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!


A csapat tagjai: Lövei Kitti, Buzási Rebeka, Kovács Gregor Lili, Hajdu Bíborka, Szabó Hanna, Kapéter Zoé, Tamasics Lilla, Brenner Petra, Krisztián Petra.
Felkészítő tanár: Horváth Márk

 

Forrás:

https://szeszi.pte.hu/index.html

https://www.bama.hu/helyi-kozelet/2024/04/a-csaladi-eletre-is-felkeszit-a-verseny