magyar | english

Átállás a PTE központi levelezőrendszerére

2022. JÚLIUS 26. Hírek Kari hírek

Tisztelt Kollégák! Ma reggel megtörtént az átállás a PTE O365 központi levelezőrendszerére. Az ETK Informatikai Csoportjának tiszteletteljes kérése az, hogy amíg mindenkihez oda nem érnek a kollégáink beállítani az Outlook-ot, addig használják a korábbi tájékoztató emailekben ismertetett webes levelező felületet. A webes felület két helyről is elérhető.

 

  1. Aki még nem jelentkezett be a https://office.com webhelyre, kérem ezzel kezdje, és ne felejtse megadni a területi, nyelvi beállításokat az első bejelentkezés alkalmával. Bejelentkezni a szokásos EHA, vagy Neptun kód @tr.pte.hu-val lehet és a hozzátartozó jelszóval. Bejelentkezés és a területi, nyelvi beállítások megadása után a jobb oldali menüből ki lehet választani az Outlook-ot
  2. A webes levelezőkliens elérésének másik módja: https://pte.hu, majd a bal felső sarokban látható menüből válasszák a „PTE WEBMAIL” -t. Bejelentkezés ugyanúgy történik, mint az előzőnél.

 

A korábbi ETK-s levelező fiókokba (Outlook, webmail.etk.pte.hu), nem fognak új levelek érkezni. Ezért is volna fontos, hogy mindenki a PTE-s levelezését használja a mai naptól, ott minden korábbi és újabb levelét, valamint a webmailben kialakított mappastruktúrát is megfogja találni.

A pte-s fiók levélszemét mappáját kérjük, fokozottan figyelje mindenki.

 

Telefonokat, mobil eszközöket is csak személyesen tudjuk beállítani.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

 

ETK Informatikai Csoport