magyar | english

In Memoriam Fehér Éva

2022. MÁJUS 2. Hírek Kari hírek

Kedves Munkatársak és jelenlegi vagy korábbi Hallgatók!

Szeretnénk megköszönni, hogy a múlt héten sokan eljöttetek a PTE ETK D épületébe Fehér Évire emlékezni, tőle kegyelettel és méltó módon elbúcsúzni.

 

Hálásan köszönjük a neki írt üzeneteket, a temetési koszorúhoz vagy a fia felsőoktatási tanulmányaihoz nyújtott anyagi támogatásotokat, melyeket május 12-én adunk át Évi fiának. 

Amennyiben valaki még szeretne adományt adni, kérjük a következő számlaszámra utalja: Kósa Kristóf     10402427-86766649-53511001

 

Végül köszönetet szeretnénk mondani Ács Pongrác dékán úrnak azért, hogy a temetési koszorú árát kari keretből biztosítja, így az adományok teljes összegét tudjuk továbbitani.

 

„Volt emberek.
Ha nincsenek is, vannak még. Csodák.
Nem téve semmit, nem akarva semmit,
hatnak tovább.”
(Kosztolányi Dezső)

 


Kedves Munkatársak és jelenlegi vagy korábbi Hallgatók!


Ahogy mindannyian tudjátok Fehér Éva 2022. április 30-án eltávozott közülünk. A család Évike temetését teljesen szűk körben tervezi, melyet messzemenőkig tiszteletben kívánunk tartani. A család kérése továbbá, hogy az Egészségtudományi Kar részéről egy koszorút küldjünk a temetésre, melyet ugyancsak teljesíteni szeretnénk.

Ugyanakkor Évikét a Karon nagyon sokan szeretik, és sokan kérdezték, hogyan tudnának mégis elköszönni Tőle, tiszteletüket leróni Előtte, emlékezni Rá meghitt körülmények között.
 

Mindezeket figyelembe véve szeretnénk felajánlani azt a lehetőséget, hogy 2022. május 4-én 9.00 órától május 6-án 14:00 óráig munkaidőben bárki eljöhessen Évike irodájába (D épület 2102) és ott egy rövid ideig Vele lehessen. 

Az irodában elhelyezünk két dobozt, melyek közül az egyikbe neki szóló üzeneteiteket tehetitek, a másikba pedig a koszorúra gyűjtünk.

 

Emellett lehetőség van arra is, hogy előbbieken túl Évike fiának felsőoktatási tanulmányait támogassuk. Az ehhez kapcsolódó adományaitokat elhelyezhetitek a koszorúra szánt gyűjtődobozba, vagy átutalásként is megtehetitek az alábbi számlaszámra:

Kósa Kristóf     10402427-86766649-53511001

 

Kegyeletteljes megemlékezéseteket és támogatásotokat bármely formában nagyon köszönjük!

 

In memoriam Fehér Éva

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy életének 50. évében, rövid ideig tartó, súlyos betegségben elhunyt Fehér Éva, a PTE Egészségtudományi Kar munkatársa, igazgatási ügyintézője.

Fehér Éva 2005. szeptember 1-je óta dolgozott a Kar Tanulmányi Osztályán, majd az Egészségbiztosítási Intézetben. Munkáját mindig elhivatottan, pontosan és megbízhatóan végezte. Segítőkészsége, együttműködése, türelme mind a kollégák, mind a hallgatók széles körében ismert és elismert volt. Feladatai ellátása során épp úgy képviselte és érvényesítette a Kar szabályait és előírásait, mint ahogy a hallgatók érdekeit, élethelyzetét is szem előtt tartotta. Fáradhatatlanul küzdött a hallgatói nehéz helyzetek megoldásán, az oktatók szerteágazó tevékenységei miatt az órarendek kialakításán és újraszervezésén, megtanulta és mindig rendelkezésre állt az MTMT-ben végzett feladatok ellátásban. 

Sok évi tanulmányi osztályi munkája után – kérésére, mert új feladatokat szeretett volna kapni és újat tanulni – az Egészségbiztosítási Intézet munkatársa lett. Fehér Éva – Évike – az intézet biztos oktatásszervezői hátteret nyújtó munkatársa lett, de számunkra Ő sokkal többet jelentett: kedvessége, jó ízű nevetése, nyílt, őszinte megnyilvánulásai, mindig tettre kész jelenléte mindannyiunk mindennapi életének részévé vált. A Kari Napon Ő volt a legügyesebb szakácsunk, az intézeti találkozásaink ügyes cukrásza, a munka utáni és hétvégi kirándulásaink, mozizásaink és színházlátogatásaink lelkes résztvevője.

Magas színvonalú, lelkiismeretes munkájának és elkötelezettségének elismeréseként Ács Pongrác dékán úr Dékáni Dícséretben részesítette.

Drága Évike! Minden reggel Te indultál legkorábban közülünk dolgozni, egyikünk sem tudott úgy érkezni, hogy már ne a te mosolyoddal kezdje a napját. Sajnos, most is korán, nagyon korán indultál el.

Bár reggelente nem Veled kezdjük majd a napjainkat, de itt maradsz velünk, hisz annyi minden emlékeztet majd rád. Nyomot hagytál bennünk, nekünk, és mi követjük ezeket. 

Istennek hála, hogy ismerhettünk téged, hogy sokszor örülhettünk Veled, hogy tanulhattunk Tőled küzdeni tudást, hitet és emberséget.

Nyugodj békében, ahogy az életedet is ebben élted!