magyar | english

Specializációválasztási felhívás

2022. OKTÓBER 18. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatónk!

 

Tájékoztatásul közlöm, hogy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán

a specializációválasztási eljárás

2022. október 18. 09:00 órától 2022. október 23. 23:00 óráig tart.

A specializációválasztási eljárásban minden arra jogosult hallgató köteles részt venni.

A specializációválasztásban az alábbi szakok hallgatói érintettek:

komplex rehabilitáció mesterképzési szak levelező munkarend - Pécs

szakvédőnői mesterképzési szak levelező munkarend

Az eljárás során minden szakvédőnő mesterképzési szakos hallgatónak meg kell határoznia valamennyi specializáció közül, hogy milyen rangsort kíván kialakítani.  Az eljárás során a hallgató a kiküldött nyilatkozaton történő egyértelmű, számmal eszközölt rangsorolással hajtja végre a választást. A hallgatónak minden specializációt rangsorolnia kell.

A komplex rehabilitáció mesterképzési szakos hallgatóknak arról kell dönteniük, hogy a specializációt fel kívánják-e venni, vagy sem. Az eljárás során a hallgató a kiküldött nyilatkozaton történő egyértelmű, igen/nem rangsorolással hajtja végre a választást

A specializációválasztási eljárásban való részvétel a kinyomtatott, aláírt és a Tanulmányi Osztály részére beküldött nyilatkozattal válik érvényessé.

Felhívom szíves figyelmét, hogy amennyiben az aláírt nyilatkozata legkésőbb 2022. október 28-ig a kari Tanulmányi Osztály (7621 Pécs, Szepesy I.. u. 1-3) részére nem érkezik be, a specializációválasztási eljárásban való részvétele érvényé veszti.

A saját kézzel aláírt, és beszkennelt, vagy befotózott nyilatkozatot e-mailben is meg kell küldeni a fenti határidőig az alábbi e-mailcímre is:

istvan.marosvolgyi@etk.pte.hu

A postai úton történő beküldés is kötelező, azt az e-mailben történő megküldés nem helyettesíti!

Továbbá felhívom szíves figyelmüket, hogy a Kar az adott specializációt minimálisan 10, a specializációt választó és a specializácóválasztási eljárásban meghatározott követelményeket teljesítő hallgató megléte esetében indítja el. A minimális indítási létszámtól a Kar egyedi döntéssel a kari kapacitások figyelembevételével eltérhet.

A specializációválasztási eljárás során felmerülő problémáit a istvan.marosvolgyi@etk.pte.hu  email címre jelezheti.

Közreműködésüket előzetesen is megköszönve,

tisztelettel:

Pécs, 2022. október 18.


Prof. Dr. VERZÁR Zsófia
oktatási dékánhelyettes