magyar | english

Hírek

  • ERASMUS+ Pályázati Felhívás
    2017. FEBRUÁR 02.

    A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar pályázatot ír ki a 2017/2018-as tanévben Erasmus+ hallgatói tanulmányi és szakmai gyakorlat mobilitási programban való részvételre.

  • Népegészségügyi ellenőr állásajánlat
    2017. FEBRUÁR 02.

    Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kecskeméti Járási Hivatalának vezetője a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet.

  • Campus Mundi felhívás
    2017. FEBRUÁR 01.

    A Campus Mundi program célja a felsőoktatás minőségének javítása - különös tekintettel a foglalkoztathatóságra -, valamint a magyarországi felsőoktatási intézmények nemzetközi szerepének, elismertségének növelése.

  • Pályázat dietetikus hallgatóknak - torontói út
    2017. JANUÁR 26.

    A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége - együttműködésben a kanadai Dietitians Explore! Education Exchange programmal pályázatot ír ki dietetikus hallgatók számára.

  • Állásajánlat
    2017. JANUÁR 23.

    A Baranya Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya népegészségügyi ellenőr végzettséggel keres munkatársat.

  • Állásajánlat dietetikusoknak
    2017. JANUÁR 23.

    A Natur House Dietetikai központ, hamarosan nyíló pécsi üzletébe keres, 2-5 éves tapasztalattal rendelkező dietetikust, teljes munkaidő betöltésére.

  • Álláslehetőség dietetikusok részére
    2017. JANUÁR 19.

    A Kenézy Gyula Kórház és Rendelőintézet (4031 Debrecen, Bartók Béla út 2-26.) 2 fő dietetikust keres megüresedett álláshelyeinek betöltésére. Pályakezdő és frissen végzett hallgatók jelentkezését is szívesen fogadjuk!

  • Erasmus+ központi pályázati felhívás: előremutató együttműködések
    2017. JANUÁR 11.

    Az oktatás és képzés területén előremutató európai együttműködési projektekre lehet pályázatot benyújtani az Oktatási, Audiovizuális és Kulturális Végrehajtó Ügynökséghez.

  • Pályázat egyetemi és főiskolai hallgatók számára az EU-ról és Magyarországról
    2017. JANUÁR 11.

    „Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” címmel hirdet pályázatot Kövér László, az Országgyűlés elnöke, Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, és Zupkó Gábor, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője 30 év alatti főiskolai és egyetemi hallgatók számára.

  • Pályázat megüresedett állami ösztöndíjas/állami támogatott helyekre
    2017. JANUÁR 04.

    Tisztelt Költségtérítéses/Állami részösztöndíjas/Önköltséges Hallgatónk! Tájékoztatom, hogy a PTE Térítési és Juttatási Szabályzat (továbbiakban: TJSZ) 43. § (1) és (6) bekezdései értelmében...

  • Külföldre szóló államközi ösztöndíjak – NYÁRI EGYETEM 2017/2018
    2016. NOVEMBER 16.

    A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a 2017 nyarán megrendezendő nyári egyetemi kurzusokon való részvételre.

  • Pályázati felhívás – Külföldre szóló államközi ösztöndíj – TANULMÁNYUTAK 2017/2018
    2016. NOVEMBER 17.

    A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a 2017/2018-as tanévben megvalósítható hosszú és rövid tanulmányútra.

  • Pályázati felhívás – Külföldre szóló államközi ösztöndíj – TELJES KÉPZÉS 2017/2018
    2016. NOVEMBER 17.

    A Tempus Közalapítvány pályázatot hirdet a kétoldalú nemzetközi oktatási, tudományos és kulturális munkatervekben, megállapodásokban biztosított, a 2017/2018-as tanévben megvalósítható egyetemi alap-, mester- és doktori szintű teljes képzésre.

  • Magyar Állami Eötvös Ösztöndíj 2017–2018
    2016. OKTÓBER 10.

    Pályázat külföldi résztovábbképzés, külföldi kutatóhelyeken, alkotóműhelyekben kutatói, illetve művészeti munkában való részvétel támogatására.

  • CEEPUS freemover egyéni mobilitás pályázatok
    2016. OKTÓBER 10.

    A pályázattípusban a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszban lévő hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményéhez.

  • Köztársasági Ösztöndíj
    2016. OKTÓBER 12.

    A felsőoktatásért felelős minisztérium köztársasági ösztöndíjat adományoz tanulmányi és szakmai eredményeik magas színvonalának megtartása céljából a felsőoktatási intézmények azon hallgatóinak, akik kiemelkedő tanulmányi eredményt értek el, illetőleg szakmai területen kimagasló munkát végeztek a kiírást megelőző tanévben.

  • Te kivel vagy szolidáris? - pályázat alapszakos hallgatók számára
    2016. OKTÓBER 17.

  • Pályázati felhívás a PTE Átütő Tehetségek Ösztöndíjra
    2016. OKTÓBER 18.

    A Pécsi Tudományegyetem a 2016/2017-es tanévre ismét ösztöndíj pályázatot hirdet az Átütő Tehetségek számára, melynek keretében összesen tíz hallgató részesül ösztöndíjban a művészet, sport és a tudományok területéről.

  • CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíj
    2016. OKTÓBER 19.

    A Tempus Közalapítvány CEEPUS Freemover hallgatói és oktatói mobilitási ösztöndíjat hirdet, melynek keretében a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményében aktív státuszban lévő hallgatók és oktatók nyújthatnak be pályázatot a CEEPUS országok bármely felsőoktatási intézményéhez.

  • Orange ösztöndíj pályázat
    2016. OKTÓBER 27.

    Az Orange Munkaerő Szolgáltató Kft. által életre hívott díj célja, hogy az egészségtudományi képzésben résztvevő hallgatókat támogassa.