Labdarúgó játékvezető képzés a PTE ETK-n – sajtótájékoztató

2017. FEBRUÁR 07.
11:00

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara elkötelezett az élethosszig tartó tanulás, valamint a hallgatói és munkaerőpiaci igényeket figyelembe vevő folyamatos képzésbővítések iránt.


Újdonság a PTE Egészségtudományi kar sporttudományi képzési palettáján

 

A karon zajló képzésfejlesztés keretében a Pécsi Tudományegyetemen új, hiánypótló sporttudományi képzés kerül meghirdetésre a 2016/2017-es tanév tavaszi szemeszterében. Az egyetem zalaegerszegi és pécsi képzési helyén valamennyi hallgató campus kredit keretében vehet részt az ETK labdarúgó játékvezető képzésében.


A PTE ETK Fizioterápiás és Sporttudományi Intézete a Magyar Labdarúgó Szövetséggel együttműködve, neves játékvezetők előadásai segítségével biztosítja a hallgatók részére a magas színvonalú elméleti és gyakorlati ismeretátadást.


A kurzus zárásaként a hallgatók vizsgát tehetnek és sikeres vizsga esetén a Magyar Labdarúgó Szövetség utánpótlás játékvezetőivé válhatnak. Az engedéllyel rendelkező utánpótlás játékvezetők - amennyiben hétvégenként vállalnak mérkőzéseken játékvezetői, illetve partjelzői feladatokat – havonta akár 50-100 ezer forint díjazásban is részesülhetnek.


A képzésre a PTE ETK várja azon egyetemi hallgatókat, akik kellő ambícióval rendelkeznek, hogy a labdarúgó játékvezetők, partjelzők legyenek.


A labdarúgó játékvezetői képzésről sajtótájékoztatót tartanak a szervezők.


Időpont: 2017. február 7. 11 óra


Helyszín: PTE ETK „A” épület I. emelet Tanácsterem


Résztvevők:
Prof. dr. Betlehem József PTE ETK dékán
Dr. Ács Pongrác egyetemi docens, intézetigazgató
Puhl Sándor alelnök, MLSZ Játékvezetői Bizottság, négyszeresen „a világ legjobb játékvezetője”
Dr. Bogyay Zoltán igazgató, Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatósága
Dr. Elbert Gábor labdarúgó szakedző
Takács Gyula PTE EHÖK, elnök


További információ:

Dr. Ács Pongrác
30 700 4802
pongrac.acs@etk.pte.hu