magyar | english

Tájékoztatás

Tisztelt Munkatársaink, Hallgatóink! Kedves #ETKcsalád!

 

A koronavírus miatti veszélyhelyzethez történő alkalmazkodás érdekében karunk legtöbb munkatársa vonatkozásában 2020. március 17-étől aprilis 30-ig terjedő időszakra home office munkavégzés elrendelésére került sor, a hallgatók 2020. március 12-étől pedig nem léphetnek be az egyetem épületeibe. Az intézkedés célja, hogy elősegíthessük a családok megbirkózását a koronavírus járvány terjedése általi kihívásokkal, valamint csökkentsük a munkatársaink és hallgatóink kontaminációjának veszélyét.

 

A Koronavírus járvánnyal kapcsolatos kari/egyetemi és kormányzati intézkedésekről összefoglaló oldalt készítettünk, így egy helyen tekinthetőek meg a fontos információk. Bízunk benne, hogy ezzel is segíthetjük az Önök tájékozódását.

 

Jelen helyzetben fontosnak tartjuk, hogy mindannyian rugalmasan, tudásunkat és szorgalmunkat a lehető legnagyobb mértékben kamatoztatva tegyünk meg mindent közös ügyünk, a vírus terjedésének lassítása érdekében és nem utolsó sorban egymásért! Hiszünk benne, hogy az összefogás erejével, közösen átlendülhetünk a kihívásokon.

 

Tisztelettel:
PTE ETK

 

Friss információk

Oklevélkiadás nyelvvizsga nélkül

Táncoló Egyetem Online 2020.03.27.

Kijárási korlátozás Kormány határozat 2020.03.27.

 

HALLGATÓKAT KÖZVETLENÜL ÉRINTŐ ÜGYEK

 

ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓK A KAR VESZÉLYHELYZETI MŰKÖDÉSÉRŐL

 

MUNKATÁRSAKAT ÉRINTŐ TÁJÉKOZTATÁSOK

 

EGYÉB TÁJÉKOZTATÓ ANYAGOK