magyar | english

European Higher Education Summit 2017 - Hungary, Debrecen

2017. AUGUSZTUS 29. Hírek Egyetemi hírek

Az UniAgents szervezet 2017. október 24-27 között szervezi meg a European Higher Education Summit 2017 – Hungary eseményt Debrecenben. A rendezvény fő támogatója és társszervezője a Debreceni Egyetem, de a Pécsi Tudományegyetem és a Budapesti Metropolitan Egyetem is támogatja a rendezvényt. Az MRK Titkársága az esemény magyarországi promóciójában és a magyar intézmények meghívásában vállal szerepet.


Az esemény lehetőséget biztosít a magyar felsőoktatás és a felsőoktatási intézmények népszerűsítésére a rendezvény közel 200 meghívottja számára, valamint alkalmat ad a kapcsolatépítésre több mint 50 ország ügynökével és középiskolájának képviselőjével. Szíves tájékoztatásul mellékletben csatolva küldöm az esemény programját és alább egy leírást a szervezetről.

Since 2009, Uniagents is the fastest growing Technology and compliance platform in the world of International Higher Education Student mobility, it monitors and engages over 13000 higher education consultants in 160 countries. As an organisation, they have investors mandate on promoting Europe as a Higher Education destination from 2017-2021 using a not for profit event platform and for the same we are committed to organising a European Summit every year. They are committed to promoting European Universities to major student markets around the world. Hungary will host the summit this year followed by Czechia & Spain in 2018 & 2019 respectively.

A rendezvény részvételi díja a magyar intézmények képviselői számára 1050 EUR vagy 1250 EUR 2 napi szállással Debrecenben. A regisztráció határideje 2017. szeptember 30.

További részletek érhetőek el a rendezvény honlapján: https://www.uniagents.com/hungary-event/

 

A felhívás megtekintéséhez kérem kattintson ide, és ide.