magyar | english

„Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe!”

2017. ÁPRILIS . Hírek Egyetemi hírek

A „Zöld Egyetem” program magában foglalja az épített környezetet, a környezet-tudatos üzemeltetést, az ehhez kapcsolódó attitűdök kialakítását. Az elmúlt években, számos, a „zöld gondolat” jegyében született ötlet és program népszerűsítette a környezettudatos magatartást a PTE-n és karunkon is.


Kedves Egyetemi Polgárok!

 

A Pécsi Tudományegyetem is felkerült arra a nemzetközi listára, amely a világ környezettudatos felsőoktatási intézményeit rangsorolja.

A projekt keretében az április 22-i Föld Napja alkalmából a PTE meghirdeti a „Védd a Föld bolygót! Öltözz zöldbe!” akciót! Melynek keretében 2017. április 28-án, pénteken a zöldbe öltözött, zöld ruhadarabot viselő munkatársakról, hallgatókról egy közös képet készítünk. Kérjük, hogy aki fontosnak érzi a környezetvédelmet, környezettudatos életet és a fenntartható fejlődést csatlakozzon a kezdeményezéshez azzal, hogy zöldbe öltözik, zöld ruhadarabot visel és a csoportfotózáson is szívesen szerepel, mely képek felkerülnek a kar weboldalára, facebook oldalára, valamint megjelennek a PTE honlapján illetve a Kancellári Hírlevélben és online felületeken is.

 

Várunk minden kedves csatlakozót!