magyar | english

A PTE EHÖK meghirdeti a 2019-es „A PTE HANGJA” TEHETSÉGKUTATÓ versenyét!

2019. FEBRUÁR 27. Hírek Kari hírek

18 éves kortól, PTE hallgatói jogviszonnyal rendelkező hallgatók, (hobbi) zenészek és énekesek jelentkezését várjuk, akik bár-zenét, jazzt, latin-amerikai zenét, popzenét, musicalt, operettet játszanak, énekelnek, és szívesen megmérettetnék magukat!


A VERSENY CÉLJA:

Az eddig fel nem fedezett zenei tehetségek kiemelése, értékmegőrzés és átörökítés, az éneklés szeretetére való buzdítás. És nem utolsó sorban, keressük a PTE 2018-2019-as tanév második szemeszterének legtehetségesebb Hangját!

 

AZ ÉRTÉKELÉS SZEMPONTJAI:

Zenei tudás, intonációs biztonság, ritmusérzék, színpadi jelenlét, technikai felkészültség, megjelenés, stílus, egyéniség, mozgás, egyéniséghez illő dalválasztás.

 

ÜTEMTERV:

  • ELŐVÁLOGATÓ Pécsi Est Caféban 2019. március 7. 14:00
    A versenyzőket külön erre az alkalomra összeállított zsűri fogja értékelni. A jelentkezők közül a legjobb 10 kerül majd kiválasztásra.

    Figyelem! Az előző évektől eltérően az előválogató során a saját/ szabadon választott dalon kívül, egy általunk előre meghatározott dalt is elő kell adni, ami nem más, mint Christina Aguilera - Say Something című száma. Kérjük, minden versenyző ennek megfelelően készüljön fel!
  • DÖNTŐ
    A legjobb 10 énekes az élő KONCERTSHOW-n mérettetheti meg magát, mely a PEN (Pécsi Egyetemi Napok) 0. napján kerül megrendezésre. (2019. ÁPRILIS 24.)

 

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ:

2019. február 22. (péntek) éjfél
A PTE Hangja 2019 jelentkezési határideje meghosszabbításra került!
2019. március 1. (péntek) éjfél

A jelentkezési lap itt érhető el!

 

NYEREMÉNYEK:

Idén is számos értékes nyeremény kerül kiosztásra a legjobbak között.

További részletek hamarosan. ;)

 

Kérdés esetén fordulj hozzánk bátran a kajos.luca@pte.hu e-mail címen!

 

Eredményes felkészülést kívánunk!