magyar | english

MESZK Szakmai díj

2019. SZEPTEMBER 18. Hírek Kari hírek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara az egészségügy területén kifejtett kiemelkedő szakmai és közösségépítő szakdolgozói tevékenység elismeréseként 2006-ban Szakmai Díj-at alapított.


Az elismerés annak a kamarai tagnak adományozható, aki hivatásának képviseletével az egészség megőrzése, betegségek megelőzése, az ápolás, gondozás, betegellátás terén magas színvonalú, példaértékű eredményt ért el, és kimagasló teljesítményével hozzájárult az egészségügyi ellátás és a szakdolgozói tevékenység fejlesztéséhez. A helyi és területi szervezetek javaslatára, az Országos Kitüntetési Bizottság véleményezésével, az Országos Elnök jóváhagyásával ez évben is 21 fő részére adja át az elismerést.

Örömmel számolunk be arról, hogy a 2019. szeptember 5-én a MESZK VI. Szakdolgozói Tudományos Kongresszusán a Vas megyei szakmai díjat karunk egyetemi docense, Karamánné dr. habil. Pakai Annamária vehette át.

"KARAMÁNNÉ DR. HABIL PAKAI ANNAMÁRIA, a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Szombathelyi Képzési Központ megbízott képzési igazgatója. Ápolóként kezdte pályafutását, majd az oktatásban, kutatásban, képzésben szerzett érdemeket. A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Zala Megyei Szervezeténél a Területi Oktatási Bizottság elnökeként végez érdekképviseleti munkát. Hatalmas munkabírása, tenni akarása, kiváló problémamegoldó készsége, szakmai tapasztalata, empátiája elősegíti a Bizottság hatékony munkáját. Szívügyének éli meg a szakdolgozói utánpótlás biztosítását, az egészségügyi képzések folyamatos megtartását, bővítését, mely oktatói és vezetői munkájának alapját képezi. Sokunkat megfertőzött már az élethosszig tartó tanulás-, a tudományos munkában való részvétel igényével. A szakdolgozók oktatásáért, képzéséért végzett érdemi munkája dicséretes."

 

Az elismeréshez gratulálunk!