magyar | english

NYÍLT NAP 2020

2019. DECEMBER 3. Hírek Kari hírek

Kedves Érdeklődő!

Célunk, hogy a nyílt napon megismertessük képzéseinkkel, ízelítőt nyújtsunk arról, hogy milyen demonstrációs és oktatástechnikai eszközökkel dolgozunk, hol zajlik az oktatás, találkozási lehetőséget kínáljunk a leendő hallgatótársakkal és az oktatókkal.

Karunk számára fontos a pályaválasztó fiatalokat minél korábban és minél szélesebb körben elérve, az egészségügyi pályákat interaktívan, élményközpontúan bemutatva, reális és élhető pályaívet és jövőképet prezentáljunk. Mindezekből adódóan a képzési központjainkban 2020 januárban megrendezésre kerülő hagyományos nyílt napokat kibővítve, Komplex egészségtudományi, orvostudományi és sporttudományi, közép- és felsőoktatási képzési expo” elnevezéssel tartunk beiskolázási rendezvényt.

 

A rendezvények keretében magas hűségű szimulációs eszközök segítségével, interaktív programokon keresztül bemutatkoznak a közép- és felsőfokú egészség- és sporttudományi képzések. valamint a PTE Általános Orvostudományi és Gyógyszerésztudományi Kar által nyújtott képzések az érkező diákoknak.

 

Dátumok:

2020. január 13. hétfő 10:00 – Zalaegerszeg

2020. január 14. kedd 10:00 – Pécs

2020. január 15. szerda 10:00 – Szombathely

2020. január 16. csütörtök 10:00 – Kaposvár

 

Részletes programok és információk: http://felvetelizoknek.etk.pte.hu/nyiltnapok.html

 

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt rendezvényeinken!