magyar | english

Vörösmarty porta ideiglenes áthelyezése

2019. AUGUSZTUS 13. Hírek Kari hírek

Tisztelt Kollégák!

 

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. augusztus 21-23. közötti időszakban az E.ON a Vörösmarty utcában hálózatfejlesztési munkálatokat folytat, melyek karunk „A” épületének főbejáratát is közvetlenül érintik.


Ezen okból kifolyólag az érintett időszak alatt az épületbe történő bejárás a Janus Pannonius utca felőli bejáraton keresztül biztosított, a portaszolgálat is itt kerül ideiglenesen elhelyezésre. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy  a porta átköltöztetésére már  2019. augusztus 16-án (pénteken) sor kerül, így aznap 14 óra után már a Janus utcai bejáraton lehet az épületbe be és kijutni.

 

Továbbá értesítjük Önöket, hogy a munkálatokból kifolyólag 2019. augusztus 22-én (csütörtökön) áramszünet lesz. A munkavégzés zavartalansága érdekében a kar „A” épületének folyamatos áramellátása aggregátor segítségével biztosítva lesz.

Az aggregátorra történő átállás miatt kérjük, hogy szíveskedjenek a számítógépek és egyéb fogyasztók használatát (pl.: irodai lámpák, légkondicionáló, mikrohullámú sütő stb.) 2019. augusztus 22-én 8:30 óráig mellőzni.

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük!