magyar | english

Megújult a Kari Felvételi Tájékoztató

2016. DECEMBER 16. Hírek Oktatás, Tanulmányi Ügyek

Karunk minden évben kiadja színes, képekkel gazdagon illusztrált felvételi tájékoztató kiadványát. Az elmúlt négy évben használt legyezőszerű kiadvány a maga nemében egyedülálló volt, népszerű volt a felvételizők körében. A 2017/2018-as beiskolázási kampány keretében új kiadvány megjelentetése vált szükségessé, mely megőrzi a korábbi kiadvány erősségeit (hallgatók szerepeltetése a fotókon, színes, fiatalos küllem, szokványostól eltérő megjelenés), azonban a célcsoport igényei szerint frissítésre kerül szöveg és dizájn vonatkozásában.


A Kari Felvételi Tájékoztató kreatív szerkesztési és tervezési feladatait a már több kari kiadvánnyal tehetségét bizonyító Varga Gábor végezte.

A kiadvány tervezésekor fontos szempont volt, hogy a 15-18 éves korosztály számára könnyen értelmezhető információt nyújtsunk. Ennek érdekében a kiadványban inkább a képi elemek dominálnak.

 

A kiadvány szerkezetét tekintve egyedi méretezésű (ennek hátterében költséghatékonysági szempontok is szerepelnek): 15x15 cm. A hátsó borítón agy BMI kalkulátor lett elhelyezve szegecseléssel, így a felvételi tájékoztató egyben ajándéktárgy is.

Az alapképzési szakok/szakirányok bemutatásán túlmenően a kiadványban helyet kapott a képzési központokat, a kar által nyújtott szolgáltathatásokat (pl.: nyelvi képzés, stb), mesterszakokat röviden bemutató egy-egy oldal is.

Köszönjük a kiadványhoz modellt álló hallgatók segítségét és türelmét!

 

A kiadvány az alábbi képre kattintva tekinthető meg: