magyar | english

I. Fizioterápiás Tematikus Nap (I. FTN)

2023. DECEMBER 2.
8.00 - 18.00

A Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar Fizioterápiás és Sporttudományi Intézete hagyományteremtő jelleggel hirdeti meg szakmai programját, az I. Fizioterápiás Tematikus Napot (I. FTN), mely „A scoliosis kezelésének kihívásai” témában kerül megrendezésre 2023. december 2-án, Pécsett.

A Pécsi Tudományegyetemen a gyógytornász képzés nagy múltra tekint vissza az ország egyik legnagyobb képzőhelyeként. Nagy örömünkre szolgál, hogy idén első alkalommal rendezhetünk az egyetem falai között gyógytornászok számára, egy konkrét fizioterápiás problémakörben szakmai programot. Az idei Fizioterápiás Tematikus Nap témája az idiopathias scoliosis kezelése. A tudományos esemény előadói a téma neves specialistái, legkiválóbb szakemberei, a scoliotikus betegek kezelésében nagy tapasztalattal rendelkező orvosok és gyógytornászok lesznek. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy felkérésünket elfogadva megnyitó előadást tart Michele Romano, a SEAS módszer képviselője. 

 

Rendezvényünkre az ország valamennyi gyógytornász szakemberét hívjuk és várjuk, különös tekintettel a gyógytornász hallgatókra is. Eseményünk pontszerző továbbképzésként akkreditált. 

A Fizioterápiás Tematikus Napot az idei évtől kezdődően hagyományteremtő módon minden évben megrendezni kívánjuk. A következő években más és más fizioterápiás témakört tervezünk meghirdetni. Kiemelt célunk, hogy a gyógytornász szakembereket naprakész és hiteles információkkal, bizonyítékokon alapuló eredményekkel lássuk el meghívott előadóink által, bemutatva az adott kórkép kezeléseire vonatkozó legfrissebb evidenciákat és tapasztalatokat. Tudományos eseményünk által lehetőséget és fórumot kívánunk biztosítani a tapasztalatok megvitatására és személyes / szakmai kapcsolatok kialakítására. 

 

A rendezvény fővédnöke: Balogh Ildikó, elnök, Magyar Gyógytornász-Fizioterapeuták Társasága
A rendezvény időpontja: 2023. december 2. (szombat)
A rendezvény helyszíne: Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar, A épület (7621 Pécs, Vörösmarty u. 4.)
A rendezvény munkanyelve: angol, magyar

 

Regisztrációs díj:
Teljesárú jegy: 18.000 Ft
Hallgatói jegy: 10.000 Ft 
Kiegészítő kulturális program jegy: 14.000 Ft

 

Regisztrációs határidő: 2023. november 18. (éjfél)

További részletek és regisztráció az alábbi oldalon érthető el: https://www.etk.pte.hu/tematikusnap

 

Minden kedves érdeklődőt sok szeretettel várunk!