magyar | english

Karrier Pizza - Karantén kiadás

2020. ÁPRILIS 20.
17.00

Kedves ETK-sok!

 

Ezúton szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani a 2020. április 22-én, szerdán 17:00 órai kezdettel virtuális térben megvalósításra kerülő Karrier Pizza – Karantén kiadás elnevezésű programunkat!


Már túl vagyunk jó néhány bezártságban töltött héten és a rendhagyó Húsvét is elmúlott! Biztos, hogy mindenkinek hiányzik már egy kicsit, hogy kimozduljon, társaságban legyen, jót beszélgessen és egyen egy finom pizzát!

 

Itt a lehetőség!

 

A járvány miatti korlátozások új megoldásokra késztetnek minket is, így rendhagyó Karrier Pizzára invitálunk Titeket: „gyertek el” és beszélgessünk‼

A téma: Pandémia egészségügyis szemmel avagy, így látjuk mi a helyzetet!

 

Vendégeink: dr. Stromájer-Rácz Tímea adjunktus, mikrobiológus, a Kaposvári Képzési Központunk igazgatója Kerner Ágnes gyakorló gyógytornász, DJ és sok minden más Dittrich András Ápolás MSc hallgató, a KEK önkéntese

és a beszélgetés moderátora: dr. Novák Pál jogi koordinátor, bioetika oktató

 

Helyszín: MS Teams

#PizzaChallenge Mi is ez? Mindössze annyit kell tenni, hogy a Facebook eseményben az általunk feltöltött kép alá kommentben töltsetek fel egy képet az általatok készített pizzáról, lehet korábban készült fénykép is!!

 

Reméljük, minél több kép érkezik! Kihívásra fel‼

 

Segítségnek itt egy szuper már bevált RECEPT!

Hozzávalók: 40 dkg liszt 4 dkg élesztő csipetnyi cukor só 2 ek. olivaolaj

 

Elkészítés: A lisztet tálba szórjuk, közepébe mélyedést nyomunk. Az élesztőt belemorzsoljuk, cukorral megszórjuk. 3 ek. langyos vizet öntünk rá és a cukorból, élesztőből és kevés lisztből kovászt készítünk. Meleg helyre tesszük, és lefedve kb. 20 percig kelesztjük. 2,5 dl langyos vizet, sót és olivaolajat öntünk hozzá és sima tésztává gyúrjuk. Lefedve további 30 percig kelesztjük míg a tészta kétszeresére nő.