magyar | english

Oklevélátadó Ünnepség 2022.

2022. ÁPRILIS 22.
10.00

Karunk soron következő Oklevélátadó Ünnepsége a 2022-es tavaszi záróvizsgaidőszakban oklevelet szerzett jelöltek részére 2022. április 22-én (péntek) 10.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a PTE KTK Dr. Halassy-Nagy József Aulájában. (7622 Pécs, Rákóczi út 80., bejárat a Jogász utca felől).

 

Térkép

A jelöltek részére a talár kiosztásának, az oklevél kiadásával kapcsolatos adminisztráció lebonyolításának időpontja: 9.00 óra.

 

Főpróba: 9.30 óra

Kérjük valamennyi jelölt pontos megjelenését!

 

Dress code: A PTE vonatkozó szabályzatai alapján (PTE Kommunikációs és Magatartási Kódexe, Arculati Kézikönyv) az ünnepségen alkalomhoz illő ruházat viselése a jelöltek részére kötelező; hölgyeknek: kosztüm elől-hátul zárt alkalmi cipővel; uraknak: sötét öltöny, nyakkendő, fűzős sötét félcipő.

A jelöltek (avatottak) részére talár, sapka és a bojt (egyetem biztosítja), valamint fehér szövet kesztyű viselése az előírt. A kézikönyvbe előírt fehér szövet kesztyűt a jelölteknek kell biztosítaniuk saját részükre. Az alkalmi öltözet viselése a talár alatt is elvárt.

Tekintettel a terem befogadóképességére, felhívjuk szíves figyelmüket, hogy jelöltenként 2 vendéget hozhatnak a rendezvényre. 

 

További információ a tanulmányi ügyintézőktől kérhető.