magyar | english

5let Outlet 2016 ősz - Újra Ötletverseny a PTE-n!

2016. SZEPTEMBER 6. Hírek Egyetemi hírek

Régóta dédelgetsz egy ötletet, amivel segíthetsz elesett embereken, megóvhatod a környezetedet, hozzájárulhatsz Pécs és környékének fejlődéséhez, és/vagy amely ötlet megvalósítása akár üzleti szempontból bombasiker is lehet, de nem tudod, hogyan vágj bele? 


Régóta dédelgetsz egy ötletet, amivel segíthetsz elesett embereken, megóvhatod a környezetedet, hozzájárulhatsz Pécs és környékének fejlődéséhez, és/vagy amely ötlet megvalósítása akár üzleti szempontból bombasiker is lehet, de nem tudod, hogyan vágj bele? Nevezz az Simonyi 5LET OUTLET-re, hiszen a legjobbnak ítélt ötletek bekerülnek a 11 hetes inkubációs programba, aminek keretében az ötletek gazdái szakmai mentorok, kreatív fiatalok, s egy vibráló vállalkozói közösség támogatásával dolgozhatnak a megvalósítás felé vezető úton együtt fejlesztve az ötletet, hogy abból valós üzleti koncepció váljon.

Vegyél részt ötleteddel a 11 hetes inkubációs programban, aminek a végén felkerülhetsz a Hubbub nemzetközi közösségi finanszírozási platformra, így ötletedhez pénzt is szerezhetsz. Mi is ez? Nézd meg a pecs.hubbub.net oldalon Sajti Dávid BringaTaxi projektjét, amely sikeresen zárult, s Dávid immár Pécs utcáin rója a köröket.

 

Idei félév újdonsága, hogy az ötleteket az alábbi témakörökben várjuk:

 

Találjuk ki Pécset!

  • Érzékeny Pécs – Segítsük az elesetteket és a rászorultakat, mert, ha nekik jobb, akkor Pécs közösségének is jobb!
  • Kerékpáros Pécs – Váljon a kerékpározás a mindennapi életünk részévé, hogy egészségesebbek, kiegyensúlyozottabbak legyünk a magánéletben, s hatékonyabbak a munkában!
  • „Csábitó” Pécs– Tegyük Pécset attraktívvá, ellenalhatatlanná, hogy a látogatók életet hozzanak a városba!

 

stART – „A művészetek másik oldala”

Minden ami művészet, kicsit másképp. Hogyan ültetnéd át művészi önkifejezésedet valamilyen vállalkozói ötletté. Legyen a szenvedélyed a munkád, hogy egy napot se kelljen robotolnod. Hadd segítsünk abban, hogy eladd kreatív Önmagad!

 

TIME – „Telecommunication, Internet, Media, Entertainment”

A jelen és a jövő virtuális élvezetei, az applikációktól a kommunikáció új formáiig.

 

Jelentkezés feltétele: PTE hallgatói, dolgozói státusz, PTE Alumni

Jelentkezés módja: http://simonyiugfk.ktk.pte.hu/5let_16_osz felületen.

Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 15. csütörtök,

 

Értesítés a továbbjutásról szeptember 19. (hétfő).

A nyertes ötletek gazdái a szeptember 22-23-i BootCamp-en találkoznak csapattagjaikkal, mentorukkal és kezdik el a közös munkát, így jelenlét kiemelten fontos.

További információ a simonyiugfk.ktk.pte.hu vagy a Facebook/Simonyi BEDC oldalon.