magyar | english

FIGYELEM! Kutatásban való részvételi lehetőség ÉRTÉKES nyereményekért!

2019. NOVEMBER 25. Hírek Egyetemi hírek

Kedves Érdeklődő!

 

A Pécsi Tudományegyetem Pszichológia Intézetében egy új kísérleti játék tesztelése zajlik, melyben most Te is részt vehetsz. A kutatás célja, hogy górcső alá vegyük a csoporton belüli, illetve a csoportok közötti viselkedés sajátosságait, melynek érdekében 8 fős csoportokat invitálunk az Intézetbe.


A résztvevők feladata, hogy a játék három fordulója alatt a csoport többi tagjához hasonlóan egy elképzelt árvízi védekezésben vegyen részt, ahol belátása szerint rendelkezhet a rá bízott homokzsákok elhelyezéséről. A játékot követően még három rövid kérdőív kitöltésére, valamint egy fotózáson való részvételre kérjük meg a résztvevőket. A kutatás várható időtartama 1 óra.

 

FONTOS! A résztvevőkről a kísérleti játék teljes időtartama alatt VIDEÓ FELVÉTEL készül!

 

A kutatás résztvevői között összesen 60.000 Ft értékű eMAG vásárlási utalványokat sorsolunk ki! A kutatásra csak 18. életévüket betöltött személyek jelentkezését várjuk!

 

Jelentkezni az alábbi linkre kattintva lehet. Kérjük, CSAK 1 IDŐPONTRA jelentkezz és a könnyebb kapcsolattartás érdekében add meg a TELEFONSZÁMODAT is. Fontos továbbá, hogy ha többen szeretnétek jönni a vizsgálatra, akkor mindenki KÜLÖN időpontokra jelentkezzen!

 

https://doodle.com/poll/49cgrpcqwn6i8a2h?fbclid=IwAR2ID4SkfvohKc1abjyyZLg_L2D6kSo343q0SsZyOAcipCu6o4Jnf1muge0

 

Helyszín: PTE-BTK B/220-as terem (7624 Pécs, Ifjúság útja 6. Paulus Café felett)

 

Kérdés esetén, illetve bővebb információért keresd a kutatás vezetőjét, Dr. Putz Ádámot (putz.adam@pte.hu).