magyar | english

HelloAI program

2023. JÚNIUS 13. Hírek Kari hírek

Tisztelt Oktatók! Kedves Hallgatók!

A mesterséges intelligencia várhatóan egyre szélesebb körben terjed el az egészségügyben, amely révén hatékonyabb egészségügyi megoldások születhetnek. A GE HealthCare az EIT Health-szel együttműködve hirdeti meg 2023-ban is az orvosi, mérnöki és üzleti karok egyetemi hallgatóinak, fiatal kutatóknak és az egészségügyi szakemberek számára a HelloAI e-learning programot, hogy megismerhessék a mesterséges intelligencia egészségügyben történő alkalmazásának lehetőségeit.

A HelloAI e-learningről:

•    HelloAI ösztöndíj90%-os fedezet a RIS országok számára

Az EIT Health InnoStars RIS programja a tandíj 90%-át fedező ösztöndíjat kínál a fejlődő egészségügyi innovációs ökoszisztémával (RIS) rendelkező országok állampolgárai számára, ahol a résztvevőknek regisztrációkor mindössze 19 eurót kell fizetniük. Az ösztöndíjas résztvevőknek legkésőbb 2023. december 31-ig be kell fejezniük a tanfolyamot.   

•    HelloAI tanúsítvány7,5 ECTS kreditpont

A HelloAI-program elvégzése után egy olyan tanúsítványt kap, amely igazolja az Ön szaktudását a mesterséges intelligencia egészségügyi területen való alkalmazhatósága kapcsán. Ez a tanúsítvány erősíti az Ön szakmai profilját, és versenyelőnyt biztosít a gyorsan fejlődő egészségügyi, orvosszakmai területen. Továbbá, ha Ön egy egyetem beiratkozott hallgatója, folyamatban lévő tanulmányok mellett 7,5 ECTS kreditpontot szerezhet a tanfolyam sikeres elvégzése után.   

•    A HelloAI program új, 2023-as verziója

Ezeket a tanfolyamokat kifejezetten az Önhöz hasonló egészségügyi szakemberek és diákok számára fejlesztettük ki. Szerezzen betekintést a mesterséges intelligencia alapjaiba az egészségügyben, és fedezze fel azokat az élvonalbeli technológiákat, amelyek javíthatják a szervezeti folyamatokat. Olyan példák kerülnek bemutatásra és elemzésre, mint pl. a ChatGPT és annak használata, hogy feltárhassuk, hogyan forradalmasíthatja az AI az egészségügyi, orvosszakmai területet. Ismerje meg az orvosi ágazatra szabott AI-koncepciókat, és fedezze fel a számtalan előnyt mind az egészségügyi szakemberek, mind a betegek számára.

•    Érdekfeszítő szakmai esemény az AI-hoz kapcsolódó vállalkozói, üzleti lehetőségekről

A rendezvényen az alapvető AI az egészségügyben témák mellett egy exkluzív beszélgetés is lesz az AI-vállalkozásról. Fedezze fel, hogyan használhatja fel az AI szaktudását, és hogyan alakíthatja át azt sikeres üzleti vállalkozássá. Hallgasson meg olyan iparági úttörőket, akik már eligazodtak az AI üzleti oldalán, és szerezzen betekintést az innovatív AI startupok építésébe az egészségügyi ágazatban.

 •    Valós példák a mesterséges intelligencia klinikai környezetben történő alkalmazására

A HelloAI tanfolyamai képessé teszik az egészségügyi szakértőket és a hallgatókat arra, hogy hatékonyan alkalmazzanak AI-t klinikai környezetben. Fedezze fel a gyakorlati kérdéseket és tanuljon meg gépi tanulási módszereket azok megoldására. A mesterséges intelligencia megvalósításának gyakorlati példáin keresztül elsajátíthatja a különböző eszközök és módszertanok felhasználásával készült testreszabott megoldásokat. Magabiztosságot szerezhet az AI-megoldások skálázásában, és leküzdheti az esetleges kétségeit.

   •    Élő események sorozata

Jegyezze be naptárjába a 2023-as HelloAI kiadás első ÉLŐ ESEMÉNYÉNEK dátumát: 2023. június 22. 17:00 óra 

Kövesse LinkedIn oldalunkat, hogy többet megtudjon az előadókról.

Jelentkezzen június 20-ig a https://hvl.thinkific.com/ címen, hogy megkapja a közvetlen linket az első élő eseményre! A tanfolyamokkal kapcsolatos további információkért látogasson el a https://helloaionline.com/ weboldalra.

Ne hagyja ki ezt az exkluzív lehetőséget, ahol iparági szakértőktől tanulhat és felbecsülhetetlen tudást szerezhet az AI-ról az egészségügyben. Csatlakozzon Ön is és legyen résztvevője ennek az izgalmas programnak!

Üdvözlettel:
HelloAI Csapata