magyar | english

Kardiotechnikusi továbbképzés felhívás

2021. MÁJUS 25. Hírek Kari hírek

A Magyar Perfúziós Társaság pályaválasztó segítséget kíván nyújtani azon végzős ápoló Bsc/Msc és mentőtiszt hallgatóknak, illetve ilyen végzettséggel rendelkező fiatal ITO-s szakdolgozóknak, akik érdeklődnek a kardiotechnikusi, illetve a szívműtőben végezhető szakdolgozói tevékenységek iránt.


Ennek keretében a hazai szívsebészeti centrumok centrumonként 1-2 fő jelentkezését várják, akik szívesen részt vennének a Medtronic Hungaria Kft. által 2021. július 8-9-én szervezett továbbképzésen. Itt a meghívott fiataloknak a szakmai programot követő beszélgetéseken lehetőségük lesz megismerkedni a hazai kardiotechnikusok egy részén keresztül a kardiotechnikusi (és egyéb szívműtőben végezhető szakdolgozói) munkakör nyújtotta életpálya modellel, az ezzel kapcsolatos szakmai elvárásokkal és a jövőbeli lehetőségekkel. A részvétel számukra a szállás és ellátás tekintetében ingyenes, az utazás önköltséges.

 

Felhívás letöltéséhez kattintson ide!

Medtronic akadémia program megtekintéséhez kattintson ide!

 

Jelentkezési határidő: 2021. június 4.

A jelentkezést emailben lehet benyújtani Wéber György titkárnál, aki a felmerülő kérdésekre is készséggel válaszol. Benyújtási email: wegyor@gmail.com

 

Rendezvény online kerül megrendezésre. Az előadások nyelve angol, a továbbképzés helyszíne egyelőre szervezés alatt, a jelentkezők számának ismeretében változhat.

Azon fiataloknak, akik a programon részt vesznek, és érdeklődésük továbbra is fennmarad e speciális szakdolgozói munkakör iránt, – szintén térítésmentesen – lehetőségük lesz részt venni a 2021. szeptember 10-12. között Velencében megrendezésre kerülő szakmai hétvégén.

 

Bővebb információ a pályaválasztó szakmai programról, a továbbképzésről és jelentkezésről:
wegyor@gmail.com