magyar | english

Köszöntjük a Gólyáinkat!

2024. JÚLIUS 25. Hírek Kari hírek

Kedves Gólyák!

Szeretettel köszöntünk Titeket a PTE Egészségtudományi Kar, az #ETKcsalád tagjai között. Ezúton is köszönjük, hogy karunknak szavaztatok bizalmat, és gratulálunk a sikeres felvételihez!

 

PÉCSI ORIENTÁCIÓS NAPOK

PÉCSRE alapképzésre FELVÉTELT NYERT NAPPALI munkarendű hallgatók részére az orientációs napok az alábbi időpontokban lesznek megtartva (csak azon a napon kell megjelenni, amelyik szakirányra felvételt nyertél):

Minden elsőéves nappalis hallgató e-mailben kap majd értesítést a program részleteiről.

2024. augusztus 27-28. (kedd-szerda): ápolás és betegellátás [dietetikus]

2024. augusztus 28-29. (szerda-csütörtök): ápolás és betegellátás [gyógytornász]

2024. augusztus 29-30. (csütörtök-péntek): ápolás és betegellátás [ápoló][mentőtiszt], [szülésznő]; illetve [rekreáció és életmód] 

 

A KÉPZÉSI KÖZPONTOK ORIENTÁCIÓS NAPJAI

Kaposvári Képzési Központban az orientációs nap: 2024. augusztus 30. (péntek) 9:00

Szombathelyi Képzési Központban az orientációs nap valamennyi nappali munkarendre felvételt nyert hallgató részére: várhatóan 2024. szeptember 2. (hétfő) – pontos időpontot a Képzési Központ munkatársai a hallgatók részére e-mailben küldik ki.

Zalaegerszegi Képzési Központban az orientációs nap: 2024. augusztus 30. (péntek) 9:00

Minden elsőéves hallgató a Tanulmányi Osztálytól kap tájékoztatást, hogy melyik napon várják az orientációs napra.

 

TANÉVNYITÓ ÜNNEPSÉGEK

A Tanévnyitó Ünnepségre PÉCSETT 2024. szeptember 3-án kedden 15.00-tól kerül sor a Pécsi Nemzeti Színházban. Az elsőéves hallgatók legkésőbb 14.30-ra érkezzenek a helyszínre-

KÉPZÉSI KÖZPONTjainkban az ünnepségre 2024. szeptember 2-án (hétfőn) kerül sor, az ünnepségek időpontjáról és helyszínéről a Tanulmányi Osztálytól kaptok tájékoztatást.

Az ünnepségen fogadalmat tesznek az elsőéves hallgatók, így a nappali munkarendű hallgatóktól a személyes megjelenés elvárt a rendezvényen.

 

A félévkezdéssel, beiratkozással kapcsolatosan tájékoztatás augusztus első felében kerül kiküldésre valamennyi (nappali és levelező) elsőéves hallgató részére. 

 

A Gólyatáborról a Hallgatói Önkormányzat postáz szintén augusztus első hetében információt.

 

Még egy fontos dátum! Várunk Bennetek szeretettel a 2024. szeptember 4-én Pécsett megrendezésre kerülő 4. ETK Kari Napra. Az esemény részleteiről hamarosan e-mailben is küldünk tájékoztatást.

 

A szemeszter megkezdéséig kellemes nyarat kívánunk!

 

Találkozunk szeptemberben!

#ETKcsalád