magyar | english

Tájékoztatás - "A" épület Vörösmarty u. 4. Janus lépcsőház felújítási munkálatok

2024. SZEPTEMBER 5. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatók és Kollégák!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vörösmarty utca 4. szám alatti épületünk II. emeleti tantermeinek és folyosójának felújítása befejeződött, 2024. szeptember 9-étől az oktatók és hallgatók rendelkezésére állnak.

 

Az épületben folyó munkák következő fázisa 2024. szeptember 9-étől a Janus utcai (északi) lépcsőház helyreállítása. A felújítás az épületen belüli közlekedés organizációjával jár. A munkálatok alatt a tantermek és irodák kizárólag a Vörösmarty (déli) lépcsőházból lesznek megközelíthetőek.

Külön kiemelnénk az alábbi helyiségek/ szervezeti egységek megközelítését:

  • A II. emeleti A224-es Analitikai Labor a folyosóról nyíló északi függőfolyosón keresztül közelíthető meg.
  • Az I. emeleti irodák közül a Gazdálkodási-, a Koordinációs-, az Oktatásszervezési és Akkreditációs-, valamint az Oktatástechnológai- és Fejlesztési Osztály irodái az I. emeleti folyosóról nyíló északi függőfolyosón keresztül érhetőek el.
  • A földszinti A1-es tanterem és a nagyelőadó galériája továbbra is megközelíthető lesz a Janus utcai (északi) lépcsőház földszinti szakaszán keresztül.

 

Kérjük, hogy az épületben a munkák alatt körültekintően közlekedjenek, az irányítótáblák szerint.

 

A felújítási munkálatok zajjal és porral járnak, ezért szeretnénk kifejezni előre is köszönetünket türelmükért, és kérjük megértésüket a felmerülő kellemetlenségekkel kapcsolatban.