magyar | english

Tájékoztatás a Kaposvári Képzési Központ költözéséről

2024. AUGUSZTUS 21. Hírek Kari hírek

Tisztelt Hallgatók és Kollégák!

Ezúton értesítjük Önöket, hogy a Kaposvári Képzési Központ új helyszínre költözött. A korábbi, Szent Imre utca 14/b szám alatti épületből a MATE Kaposvári Campus modern épületegyüttesébe, a Guba Sándor utca 40. szám alá költöztünk.

Az új helyszínen korszerű infrastruktúra és kibővített szolgáltatások állnak rendelkezésre, amelyek célja, hogy a hallgatók és a kollégák számára a legmegfelelőbb környezetet biztosítsák a tanuláshoz és a munkavégzéshez.

A könnyebb tájékozódás érdekében a honlapra egy térképet is feltöltünk, amelyen megtalálhatják az épületek és termek pontos elhelyezkedését. Ezen felül egy táblázatot is közzéteszünk a Képzési Központ kollégáinak elérhetőségeiről, hogy még egyszerűbben kapcsolatba tudjanak lépni a kollégáinkkal, amennyiben bármilyen kérdés vagy probléma merülne fel. A MATE Kaposvári Campus területén ezen felül információs táblák segítik a közlekedést.

Bízunk benne, hogy az új helyszínen még hatékonyabban tudunk majd együttműködni, és a közös munka továbbra is sikeresen folytatódik.

Szeretettel várjuk Önöket új helyszínünkön!

Üdvözlettel,
Kaposvári Képzési Központ munkatársai