magyar | english

TDK Konferencia időpont módosítása

2020. ÁPRILIS 28. Hírek Kari hírek

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kar a XXVI. Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját online formában szervezi meg.


A XXVI. Kari Tudományos Diákköri Online Konferencia 2020. május 20-án, szerda kerül megrendezésre a MS Teams rendszeren keresztül.

A konferenciára 2020. május 11-én (hétfő) reggel 8:00 óráig lehet jelentkezni a konferencia regisztrációs felületén: https://konferencia.etk.pte.hu/tdk2020/login.php

Az absztraktok elbírálásának határideje: 2020. május 12. 24:00 óra

Az absztraktot feltöltők részére 5000 Ft ösztöndíj adható (a szükséges űrlapot minden regisztráló részére a regisztrációs rendszer zárását követően a szervezők e-mailen megküldik a pályázati kiírással együtt).

Felhívjuk szíves figyelmüket a kari Tudományos Diákköri Konferencián szekciónként az I-III. helyezett bemutatkozása automatikusan jeles érdemjeggyel szakdolgozat védésként elfogadásra kerül. Ezen felül tervezzük, hogy további díjazott hallgatók részére is biztosítjuk a konferenciaszereplés védésként történő elfogadás, melynek részletei kidolgozás alatt állnak.

Eredményes munkát és jó egészséget kívánunk!

 

Prof. dr. FIGLER Mária
egyetemi tanár,
tudományos  és minőségbiztosítási dékáni megbízott,
kari TDK elnök

 

Dr. habil. OLÁH András
egyetemi docens,
dékán