magyar | english

VI. Sporttudományi Konferencia FELHÍVÁS

2023. AUGUSZTUS 29. Hírek Kari hírek

Kedves Kollégák, Tisztelt Érdeklődők! 

Idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Sporttudományi Konferencia a Cserepka Iskola és a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának, valamint a Pécs Városi Testnevelő Tanárok Egyesületének (PVTTE) közös szervezésében 2023. 10. 27-én személyes megjelenéssel. Helyszín a Cserepka Iskola előadóterem lesz.  

A konferenciára várjuk olyan előadók jelentkezését, akik 10 perces előadás során mutatják be programjaikat, kutatásaikat, jó gyakorlataikat az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan: 

- prevenció-gyógytestnevelés, tehetséggondozás (sport), utánpótlásnevelés, sportiskolai beiskolázás, sportosztályok működése, sportágazati képzés, kiválasztás, jó gyakorlatok a sportban és testnevelésben; egészségnevelés, egészséges életmód kérdései, digitális oktatás kihívásai és jó gyakorlatai a testnevelés és sport oktatásában, sportpszichológiai kérdések, sportcoaching, sportmentorálás, sport edzéselméleti vonatkozásai stb. 

A konferencia ingyenes, minden résztvevő igazolást kap az előadás megtartásáról. (ÚNKP előadásként is elszámolható). Lehetőséget biztosítunk ismeretterjesztő és tudományos előadások tartására is a megadott témakörökben. Az absztraktkötet ISBN számmal kerül online és nyomtatásban is kiadásra. 

Kérjük, jelentkezését az alábbi űrlap online felületen történő kitöltésével legyen szíves megtenni, valamint az absztraktot a megadott formának (csatolt) megfelelően a kata.sey@etk.pte.hu email címre legkésőbb 2023. 09. 15-ig megküldeni szíveskedjen

Jelentkezési határidő előadóink részére: 2023. 09. 01. 

JELENTKEZÉSI FELÜLET előadók részére: https://forms.gle/vhJQ3RmzZW4oznXb9 

Szervező és kapcsolattartó: 

Derdák Mercedes - Cserepka Iskola 

+36(70)326 84 85; derdak.mercedes@cserepkasuli.hu 

 

Letölthető dokumentumok:

Absztrakt minta Tudományos Előadás

Absztrakt minta Ismeretterjesztő Előadás