magyar | english

OKFŐ Ösztöndíj egészségügyben tanulóknak

2021. OKTÓBER 01. Hírek Kari Tanács

Az Országos Kórházi Főigazgatóság nyílt pályázatot hirdet ápoló-, mentőtiszt-, védőnő BSc szakképzésben résztvevő hallgatók számára

Az ösztöndíj célja az egészségügyi felsőoktatási alapképzésben ápoló-, mentőtiszt-, védőnő BSc szakképzésben résztvevő nappali és levelező munkarendben tanulmányokat folytató hallgatók támogatása, elősegítve ezzel a magasan képzett, hivatástudattal és megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező, BSc végzettségű szakdolgozók utánpótlásának biztosítását, továbbá motiválni őket a hivatásuk szerinti munkakörben, a hazai ellátórendszerben történő tartós elhelyezkedésre.

 

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok:

  • hiánytalanul kitöltött Pályázati Adatlap
  • pályázattal kapcsolatos adatkezelési nyilatkozat

 

A pályázatot 2021. szeptember 30-tól lehet benyújtani az erre a célra készült Pályázati adatlap elektronikus kitöltésével (https://bscapolo.okfo.gov.hu) 2021. október 15-ig. Azonban amennyiben a pályázatok száma eléri az elnyerhető helyek másfélszeresét, az OKFŐ a pályázat benyújtási lehetőségét felfüggeszti!

A határidő elmulasztását követően érkező pályázatok elfogadására, a késedelem igazolására, vagy méltányossági eljárás lefolytatására nincs mód.

Az ösztöndíj egy alkalommal nyerhető el. Az, aki korábban BSc-ösztöndíjat nyert és részére az ösztöndíj folyósításra került, nem nyújthat be pályázatot. Az ösztöndíj összege 640 000 Ft, mely egy alkalommal kerül megfizetésre.

 

A felhívás letöltéséhez kattintson ide!