magyar | english

Nemzetközi projekttalálkozó az Erasmus+ projekt keretében

2022. ÁPRILIS 28. Hírek Pályázatok

Tudtad, hogy 2020. szeptembere óta három éven keresztül a PTE Egészségtudományi Karának Fizioterápiás és Sporttudományi Intézete partnerként vesz részt a lengyel II. János Pál Pápa Egyetem vezetésével és a szerbiai Újvidéki Egyetemmel konzorciumban egy digitális tananyagfejlesztésben?

Tudtad, hogy a sportmenedzsment témájú tananyagok a mesterképzésben tanulók részére készülnek?

Tudtad, hogy a projekt eredményeként kidolgozott e-learning tananyagok a Moodle platform keretrendszerében elérhetőek lesznek angolul és magyarul a sportközgazdaságtan, kutatásmódszertan a sporttudományokban, sportpedagógia, sportmarketing, terhelésélettan, egészségsport témákban?  

A fenti partnerek e megvalósítandó cél érdekében 2022. április 21-22 között tartottak projektegyeztetést Pécsett. A rendezvényen prof. dr. Ács Pongrác dékán úr köszöntötte a résztvevőket, dr. Paár Dávid, a MOSMEN projekt szakmai vezetője előadást tartott a fejlesztések és szakmai anyagok jelenlegi állapotáról és követelményeiről. Karunk további kutatói is részt vettek az eseményen, így dr. Makai Alexandra szakmai megvalósítóként, valamint dr. Prémusz Viktória és Dr. Melczer Csaba is, akik a komplex teljesítménydiagnosztikai laborban vezették végig vendégeinket.