magyar | english

Pályázati felhívások

2023. MÁRCIUS 14. Hírek Pályázatok

A Pályázat és Projektmenedzsment Igazgatóság a következő pályázati lehetőségekre hívja fel a figyelmet. Amennyiben felkeltette érdeklődését, az ügyintézéssel kapcsolatban keresse bizalommal kari pályázati referens kollégánkat: Báranovics Ágnest, agnes.baranovics@etk.pte.hu e-mail címen. 

 

1. MTA Támogatás egyszeri utazásokhoz, kutatási együttműködések fejlesztésére
A Magyar Tudományos Akadémia nemzetközi elismertsége és nemzetközi tudományos kapcsolatainak fejlesztése érdekében az MTA kétoldalú együttműködési megállapodásai keretében, mint küldő fél mobilitási pénzügyi támogatást nyújt a köztestületi tagok egyedi, a tudományos együttműködést elősegítő utazásaihoz.
Felhívás kétoldalú akadémiai egyezmények alapján egyszeri utazásokhoz nyújtott 2023. évi mobilitási igénybejelentésekhez | MTA

 

2. Jelentkezési felhívás MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíj elnyerésére – 2023
A Magyar Tudományos Akadémia (a továbbiakban: MTA) a Magyar Tudományos Akadémiáról szóló 1994. évi XL. törvény (a továbbiakban: MTAtv.) 3. § (1) bekezdés j) pontja, az MTA Alapszabálya 6. § (2) bekezdése alapján jelentkezési felhívást tesz közzé az MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíj elnyerésére.
Jelentkezési felhívás MTA Környezetvédelmi Tudományos Ifjúsági Pályadíj elnyerésére - 2023 | MTA

 

3. 2023. évi OTKA pályázati lehetőség
Előzetes információk alapján az OTKA alapkutatási program az idei évben is a megszokott kategóriákban lesz pályázható, lefedve a kutatói életpálya egymást követő szakaszait. 
A pályázás módja és a bírálati folyamat is az elmúlt évek gyakorlatát fogja követni, májusi beadási határidőkkel és október végére tervezett támogatói döntéssel.
Amint lesznek részletes kiírások és információk küldjük a további tájékoztatást!